Night of the Z@Z@?!

In 2005 vierde de Sint-Nicolaüskring Weelde haar 100ste verjaardag. Ter ere hiervan werd het een heus feestjaar met allerlei feestelijke activiteiten! Men kwam op het idee om een concert te organiseren bedoeld voor een breed publiek, met moderne en bekende muziek waar de fanfare wordt bijgestaan door zangers, dansers en gitaristen. Dit was het ontstaan van de Night of the Z@Z@. De naam komt van een zelf samengestelde cocktail, de Z@Z@, enkel te verkrijgen op de Night of the Z@Z@ en zeker een aanrader.

Na de succesvolle editie van 2005 volgde die van 2006 en wegens de grote voorbereidingen, werd toen besloten om dit evenement maar om de twee jaar te organiseren. In 2008 werd de Night of the Z@Z@ voor het laatst georganiseerd in zaal St. Jan te Weelde, omdat deze zaal niet meer de nodige capaciteit kon bieden. De volgende twee edities gingen door in de Wouwer te Ravels en het bezoekersaantal bleef steeds groeien. Door de grotere belangstelling werd het mogelijk om spectaculaire acts van Percussive te brengen. Vorige editie gingen we nog een stapje verder door 2 avonden te vullen en een echte BV uit te nodigen. Jelle Cleymans zorgde mee voor onvergetelijke momenten.

Ook dit jaar belooft het weer een feest te worden. Laat u verrassen tijdens de Night of the Z@Z@ 2018! Dit wilt u niet missen!